Sanotint FAQ

Sanotint FAQ


Jeg har farvet hår med Sanotint Light i flere år (C 176), og var meget tilfreds med farve og dækning. De sidste 2 gange bemærkede jeg, at farven dækker mindre godt, holder mindre tid, og vaskes hurtigt ud. Hvad skete der med farve? Har man ændret indholdet?

Det er en korrekt bemærkning, for Sanotint har ændret på indholdet af hårfarver Sanotint Light.
Vivasan prioriterer først og fremmest kundernes sundhed og allergivenlige produkter.

Som fremgår i nyhedsbrev “Sanotint light med en ny formula uden resorcinol” (d.9. nov.2013) , har Vivasan sammen med sin partner Cosval ændret teknologien for hårfarverne Sanotint Light. Ny teknologi gør det muligt at udelukke komponentet resorcinol fra farven (antiseptisk, stabilisator, hydroxybenzen derivat). Resorcinol har vist sig at give allergiske reaktioner hos nogle mennesker.

Da sammensætningen af hårfarven er blev ændret, ændres også egenskaberne ved hårfarven.
Nye hårfarver farver en halv tone lysere end farver med resorcinol.

Derfor, for at opnå mørkere og mere intense farver, anbefales det at øge eksponeringstiden til 30-35 minutter.
Husk at skylle hår med hårbalsam efter hårfarvning, som er vedlagt i pakning. Det er meget vigtigt, for bedre at fiksere hårfarven på håret.
Desuden anbefales det at vaske hår med Sanotint shampoo til hårfarve. Der er garanti for, at farver holder bedre og i længere tid.


Hej 🙂 Jeg er født blondt men er i løbet med alderen blevet lidt mørkere. Dog ikke mørkere end at solen farver mit hår utrolig lyst/blond om sommeren.For et stykke tid siden farvede jeg mit hår mørkt, da jeg ville prøve noget nyt. Skal vi ikke bare sige, at så har jeg prøvet det
Mit spørgsmål er nu, kan jeg selv farve det lyst igen eller skal jeg bruge hele SU’en ved frisøren?

Det sker ret ofte, at blond hår bliver lidt mørkere med alderen. Jeg har selv haft blondt hår, som efter 40 er blevet lidt mørkere. Om sommeren blegnes håret af solen.

Hvis du vil gøre dit hår lysere, kan du bruge Sanotint lightning kit. Den kan lysne håret op til 3 toner uden at farve det.

Sanotint lightning kit lysner håret på en mild måde, da den ikke indeholder ammoniak.

Sanotint lightning kit kan også lysne farvet hår.

Hvad angår priser, så behøver du ikke bruge hele SU’en hos frisøren eller til dyre plejeprodukter som hos de fleste forhandlere. Du kan få en ekstra indtægt ved at formidle Vivasan hos dine venner:

Vivasan takker og belønner dem, som anbefaler Vivasan produkter. Du kan blive fordelskunde hos Vivasan og få 23% på alle produkter. Desuden, når du skaffer nye fordelskunder (som også vil få 23% rabat på alle produkter), får du ekstra rabatter på køb af alle dem, som du inviterer til Vivasan. Kontakt mig hvis du vil vide mere.


 

Hej Vivasan,  Jeg har meget gråt hår, næsten alle hår er grå. Kan jeg få dækket de grå hår med Sanotint?

Med Sanotint Classic kan du dække alle grå hår allerede ved den første farvning. Hvis du anvende Sanotint Light, får du en bedre effekt ved dækning grå hår efter 2 eller 3 farvninger.


Man hører så meget godt om produkterne fra L’Oreal og Schwartskopf (bruger selv L’Oreal), man skal tro at de har de bedste produkter i det kosmetisk verden bare fordi de er de ældste mærke (siden 1907).
Jeg ved ikke om du har prøvet at sammenligne de kemikalier som er i de produkter, der giver dig allergi med Sanotint light, og se om der er nogle kemikalier der ikke indgår i Sanotint light som er i  L’Oreal og Schwartskopf?
Problemet med henna er hvis man bruger andre nuancer, fx mørk farve, er der PPD (som er en meget stærkt allergifremkaldende stof) i det. Jeg sidder med henna produkt, på pakken står at de har brugt 2.5% PPD, og jeg synes det er nok til at vise allergisk reaktioner.

Jeg ved ikke præcis, hvilke stoffer jeg ikke tåler. Jeg havde rødt udslæt da jeg farvede mit hår med hårfarve som L’Oreal, Schwartzkopf.
Jeg har allerede lidt grå hår. Det var derfor jeg startede min egen undersøgelse om hårfarve og har læste meget om hårfarvning.
Lige nu bruger jeg hårfarve Sanotint light og jeg kan godt tåle farve. Derfor mener jeg at det er PEG eller nogle kemiske farvepigmenter, som jeg ikke tåler.
Sanotint light er en semipermanet hårfarve og dækker grå hår efter 2-3 påføring af hårfave. Farven foldes godt i flere uger. Det er ikke mange farvenuancer at vælge imellem. Men det vigtigste for mig at jeg ikke få allergisk udslæt efter påføring af farve og dækker grå hår.
Jeg prøvede også at farve med henna, men jeg kunne ikke dække grå hår og det er en tidskrævende proces. Desuden var jeg ikke tilfreds med selve rødlige farvetone.