DNA creme: nu kan selve frie radikalers skader på DNA begrænses

DNA creme: nu kan selve frie radikalers skader på DNA begrænses

DNA creme Locherber fra Vivasan – denne specielle creme indeholder vegetabilske DNA ingredienser, som er særligt til den ældende hud, til tør hud og til hud, som udsættes meget for solens stråler.

Solen er en nøglefaktor i DNA-skader. UVB-stråler trænger igennem det øverste lag af huden. Disse stråler er den primære årsag til solskoldning (samt hudkræft). Desuden forårsager UVA-stråler langsigtede effekter såsom rynker, mindre elasticitet og misfarvning.

DNA-skader opstår i høj grad som et resultat af frie radikalers angreb. Frie radikaler er genereret af mange forskellige faktorer, men er primært et resultat af ultraviolette stråler fra solen.

Der er nogle særlige enzymer, som findes i vores krop, der er designet til at reparere skader på cellulære DNA, som kommer af udsættelse for solstråling. Men med alderen bliver de færre i antal og mindre effektive.

DNA Creme korrigerer de fleste tegn på hudens ældning. Cremen fremmer hudens naturlige beskyttelse, hjælper med at forebygge ældning af celler, forbedrer cellefunktioner, og reducerer dermed de fleste synlige tegn på ældning:

  • rødme i huden mindskes
  • solpletter mindskes
  • rynker reduceres
  • forbedrer hudens fasthed og elasticitet

cosmeceuticals

 

Vivasan vælvere produkter fra Schweiz af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet. 
 
Blogger, uddannet MBiochem, MBA