Gmp vivasan garanti for kvalitet. Godkendt af Swiss Medic

Hej, jeg har et spørgsmål om Migliorin ampuller. Der står på jeres side, at efter påførelse skal man ikke skylle det ud? Hvornår må man altså vaske håret?

Tak for dit spørgsmål,
Migliorin ampuller skal påføres på hårbunden og lad det trække i mindst 2-3 timer. Derefter kan man skylle håret.


Swiss Agency for Therapeutic products Swiss MedicEr der lavet test af disse produkter for at vise at de virker. synes ikke man kan finde noget hvis man søger på nettet. hvad med bivirkinger?

Der står på www.Vivasan.dk , at alle Vivasan produkter (uden undtagelse) er GMP certificeret, dvs. fremstillet under farmaceutiske vilkår.

GMP certifikat udstedes af et terapeutisk agentur i Schweiz, www.swissmedic.ch. Desuden godkendes alle Vivasan produkter ifølge EU-lovgivning.

Et af de krav, der er til medicin og farmaceutiske produkter, er, at produktet skal virke.

Dvs. alle produkter, som certificeres med GMP, skal testes på frivillige (fra forskellige lande og aldersgrupper) og bevise deres virkning. Desuden laves der altid test for at produkterne ikke har bivirkninger.

Du kan selv læse på internet, at et GMP certifikat er det strengeste bevis for en høj kvalitet af produkter. Swissmedic udfører den strengeste kontrol ift GMP krav.

Derfor er det nok at skrive, at alle Vivasan produkter har GMP certifikat, er fremstillet i Schweiz og godkendt af SwissMedic. Det betyder, at der er garanti for kvalitet.
Læs mere om Vivasan >

Med venlig hilsen
Peter Jørgensen
indehaver www.Vivasan.dk

Læs mere: Vivasan og GMP >


 

Må man bruge Migliorin shampoo til farvet hår?

Vivasan håreksperter anbefaler at anvende Migliorin shampoo til farvet hår kun en gang om ugen. Som alternativ til Migliorin shampoo anbefaler man at bruge Migliorin spray eller ampuller, som påføres på hårbunden (skal ikke skylles ud). For at forstærke effekten, kan man tilføje æteriske olier i Migliorin spray.

 


Hvor ofte skal man anvende shampoo mod skæl Sanotint ?

Normalt opnås en synlig effekt allerede efter 2-4 vask med shampoo mod skæl Sanotint. Vivasan håreksperter anbefaler at vaske hår med shampoo mod skæl Sanotint i ca. en måned. Derefter kan man skifte shampoo, og som forebyggelse vaske håret med shampoo mod skæl Sanotint 1 gang hver uge eller hver anden uge.What is the difference between Sanotint Balsam and Sanotint Silk mask? Which product should I use? I am coloring my hair with Sanotint hair colors. Thank you.

Sanotint Silk Masque /Sanotint Mancheta Seta is an intensive care product, improving hair condition (after the thermal and chemical treatment hair, severely damaged hair by UV-rays, hairloss)

When you are coloring your hair with Sanotint, I would recommend you to use Sanotint restructuring Balsam:
Balsam prolongs colors after the coloring treatments.


Skal man købe alle Migliorin produkterne for at det virker?

Migliorin produkter har grundlæggende lignende formula og er baserede udelukkende på naturlige ingredienser, der nærer hårstrå, samt hovedbunden og giver en hårstimulerende pleje.

Migliorin ampuller er en koncentreret formula til behandling og forebyggelse af hårtab. Derfor vil jeg anbefale at starte med Migliorin ampuller, hvis hårtabet er ret stort.

Produktet er nem at påføre med den medfølgende applikator.

Efter en kur med ampuller kan man fortsætte for forebyggende med at vaske hår med Migliorin shampoo eller hårspray (mindst 1-2 gange om ugen).

Hvis hårtabet er ikke ret stort kan man nøjes med regelmæssigt at vaske hår med Migliorin shampoo i løbet af 2-3 måneder og/eller anvende Migliorin hårspray.

Læs venligst mere i artiklen >

Go’ fornøjelse med Migliorin produkter.
Peter Jørgensen, Indehaver af Vivasan.Dk

Migliorin ampuller skal påføres på hårbunden og lad det trække i mindst 2-3 timer. Derefter kan man skylle håret.

Peter Jørgensen,
indehaver Vivasan.dk

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS