iværksættelse

Danmark skal leve af markedsorienteret iværksættelse

Vi taler meget om iværksættelse, som skal bidrage en positiv udvikling her i landet og skaffe flere arbejdspladser.

Det vrimler med smarte kurser, flinke konsulenter og veluddannede rådgivere.

Dog indrømmer iværksættere, ofte til deres store overraskelse, at deres rådgiver kun har en høj uddannelse og velformulerede præsentationer, og slet ikke selv har erfaring med at starte en virksomhed eller erfaring fra en privat virksomhed.

Vivasan tilbyder et veletableret system for opstart og etablering af en bæredygtig forretning, hvor iværksættere kan få støtte og rådgivning fra dem, som har fået succes i praksis.

Interesseret?

Kontakt Vivasan.dk >

Med venlig hilsen
Peter Jørgensen
indehaver Vivasan.Dk

Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.

Vivasan success