Ny tider, nye økonomiske vilkår og nye udfordringer: Netværk – en genvej til succes

Det er ingen tvivl om, at verdens økonomi og økonomiske vilkår her i landet er blevet mere uforudsigelige.

I de sidste 10-15 år har vores arbejdsliv ændret sig markant. De gamle dages sikre og stabile jobs er talte. Arbejdsopgaver bliver mere projektorienteret og tidsbegrænsede. Kommunikationsteknologien har væsentlig ændret vores arbejdsmetoder.

Danskernes iværksætterlyst er dalet markant under krisen. Det kan tænkes danskerne søger tryghed og sikkerhed for tiden. Men flere undersøgelser påviser, at iværksætterne er de største leverandører af nye arbejdspladser.

Desuden er der flere indikationer på et meget stort potentiale, som kan spille en kolosal rolle for fremtidens iværksætteri: Det er sociale netværk og iværksættelse baseret på vores sociale kontakter også kaldt for netværksbaseret vækst.

Flere virksomheder indrømmer, at de sociale kontakter spiller en enorm rolle, og at netværk giver store muligheder for iværksætteri og vækst.

Netværk er altså noget, som man skal tage dybt alvorligt.

VIVASAN produkter sælges via et velorganiseret netværk af distributører, som giver vores kunder en god personlig service og lave produktpriser.

Interesseret? Kontakt venligst >

Med venlig hilsen
Peter Jørgensen
indehaver Vivasan.Dk

Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.

Vivasan success

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS