Sanotint uden resorcinol

Sanotint light med en ny formula uden resorcinol

Sanotint light, nu uden resorcinol

Kære kunder
Det er mig en stor  glæde at kunne fortælle jer, at VIVASAN sammen med sit partner selskab, Cosval, har opnået en væsentlig teknologisk forbedring af den superskånsomme hårfarve fra serien SanoTint Light. Ny teknologi gør det muligt at udelade et ingrediens, resorcinol (antiseptisk, stabilisator) fra hårfarverne.

Sanotint light, nu uden resorcinol hos www.Vivasan.dkResorcinol er et stof, der traditionelt anvendes som farvestof i hårfarver. Stoffet er blevet mistænkt for at være hormonforstyrrende og allergifremkaldende. Stoffet er desuden giftig for vandlevende organismer.

For at undgå en potentiel risiko for mulig allergiske reaktioner og bivirkninger, har VIVASAN og Cosval udarbejdet en ny formula uden resorcinol.

De nye SanoTint hårfarver fra Light-serien har stadig de samme flotte farvenuancer.

Hårfarverne fra SanoTint Light anbefales især til folk med meget følsom hud og med en tendens til allergiske reaktioner, til gravide og ammende.

Bemærk venligst, at på grund af ændringer i ingrediens sammensætningen, anbefales det at forøge trækketiden til 30-35 min.

Sanotint light hårfarve >

God fornøjelse,
Peter Jørgensen
Indehaver af Vivasan.dk

Sanotint Light er en semi-permanent hårfarve med indhold af planteekstrakter såsom gylden hirse, oliven, birk, vindruekerne samt biotin og calcium panthotenate.
Sanotint Light farver håret uden at skade det. Produktet indeholder ikke ammoniak, parabener, P-Phenylenediamine, tilsatte metaller, formaldehyd og er nikkel testet.
Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS