Spray VIVA PLUS mod forkølelse og m.m.

Kære læsere,
I denne årstid for forkølelse og influenza vil jeg gerne sætte fokus på en mulighed for at holde bakterierne på afstand.

I denne artikel vil jeg præsentere en af mine absolut favoritter – VIVA PLUS SPRAY fra Vivasan.

VIVA PLUS SPRAY fra Vivasan- et særligt produkt baseret på eukalyptusolie er en fremragende forebyggende foranstaltning i vinteren under epidemi af forkølelse og influenza.

Sprayen har et stort indhold af eukalyptusolie og desuden et mix af friske, bakterie- og virusdræbende olier fra eukalyptus, citron, pebermynte, rosmarin, nellike, bjergfyr, ædelgran og kamfertræ.

Sprayen har en meget frisk duft, og er et meget effektivt desinfektionsmiddel, den modvirker spredning af virus og bakterier i luften. VIVA PLUS SPRAY er et rent naturprodukt og absolut miljøvenlig, da sprayen indeholder ikke-miljøbelastende aerosoler.

Jeg plejer at bruge VIVA PLUS SPRAY 2-3 gange om dagen disse kolde tider, som profylaktisk desinficering af luften, ved at sprøjte på mit tøj eller på et lommetørklæde.

Sprayen er meget smart – den efterlader ikke pletter. Så man kan sagtens sprøjte på gardiner, tøj, sengetøj, legetøj og tæpper.

Er du allerede forkølet og har ondt i halsen – VIVA PLUS har en gunstig virkning på bronkierne, har en desinficerende og rensende effekt, og er slimløsende.

Men VIVA PLUS er ikke kun et sæsonbestemt produkt – det kan bruges hele året rundt.

Den baktericide aktivitet fra det plantebaserede kompleks (æteriske olier af eukalyptus, pebermynte, rosmarin, bjergfyr, gran og nelliker), og vigtige komponenter fra eukalyptus, er særligt vigtige for luftvejene.

VIVA PLUS anbefales især til folk, der er ofte eller i lang tid at været i et røgfyldt rum, såvel som for dem, der på grund af deres erhverv, er konstant udsat for skadeligt støv (vejarbejdere, bygningsarbejdere osv.) og som ofte har ondt i halsen, eller tørre slimhinder.

VIVA PLUS SPRAY kan også udmærket bruges til at opfriske og rense dårlig luft i kælderen, i køkkenet eller i campingvognen.

Æteriske olier af pebermynte, rosmarin og eukalyptus fra VIVA PLUS fremmer koncentrationen, forbedrer effektiviteten, reducerer træthed og stimulerer intellektuelt arbejde. Så sprayen er også til dem, som arbejder meget med computer eller køre i bil i lang tid.

Bare for at være på den sikre side, vil jeg gerne fremhæve, at sprayen kun er til udvortes brug. Sprayen må ikke sprøjtes direkte i munden og næsen.

Jeg er sikker på, at I får fornøjelse af VIVA PLUS SPRAY baseret på en serie af rene æteriske olier.

Med venlig hilsen
Peter Jørgensen
indehaver Vivasan.Dk

 

 

 

Æteriske olier fra VIVASAN produceres af Elixan Aromatica GmbH i Schweiz.

Høj kvalitet af økologiske råvarer, sammen med moderne produktionsmetoder og streng kvalitetskontrol af slutprodukt er garanti for den reneste kvalitet af VIVASAN æteriske olier.
Kvalitetskontrol:
– Produktion ifølge GMP (Good Manufacturing Practice) og PIC (Pharmaceutical Inspection Convention)
– SQTS (Swiss Quality Testing)
– Ifølge Cosmetics Directive 76/768/EEC
Æterisk olie fra VIVASAN fremstilles til personlig og professionel brug indenfor homøopati og aromaterapi.
VIVASAN æteriske olier sælges med 10 ml dråbeflasker med dråbepipet af standard størrelse, som garanterer nøjagtig dosering.