Hvad er værdifuldt ved Jojobaolie?

14 maj 12
Jojobaolien er en af de bedste allergivenlige hudpleje ingredienser Halvfems procent af alt produceret jojobaolie bruges til kosmetik og til hårprodukter. I de seneste år er jojobaolie blevet mere populær, fordi der forskes meget og flere ...

Jojoba: olie-fedt

11 maj 12
Jojobaoliens struktur ligner vores egen huds sebum Faktisk er jojobaolie kemisk set en flydende form for voks, ikke en olie, altså ikke et flydende fedtstof og ikke en triglycerid, som alle andre planteolier.

Jojobaolie – flydende guld fra ørkenen

10 maj 12
Jojobaolie er meget værdifuld og er værdsat indenfor kosmetik Højkvalitetsolie fremstilles fra jojoba-plantens frø (Simmondsia chinensis). Selv om denne indfødte busk i det sydvestlige USA engang var placeret i Euphorbia familie, er den nu ...