VIVASAN - en virksomhed med fremtid

Vivasan: Sundhed, skønhed, velvære.

Vivasan præsenterer en række velkendte schweiziske virksomheder, der producerer højkvalitets, miljøvenlige produkter for menneskers sundhed.

Vivasan’s filosofi og nøgleordene: ”Sundhed, skønhed, velvære” går ud på at tilbyde og anbefale mennesker at bevare deres sundhed og skønhed, samt mulighed for materiel velstand.

Virksomhedens motto: “Den højeste kvalitet og den bedste kundeservice”

  • VIVASAN tilbyder kosmeceutiske produkter fra Schweiz af uovertruffen kvalitet
  • VIVASAN ’s nøgleord er sundhed, skønhed og velvære
  • VIVASAN har en veludviklet holistisk målemetode af menneskers sundhedstilstand ved hjælp af Biopulsar og autoriseret vejledning fra Vivasan’s egne læger
  • VIVASAN er en succesfuld forretning, som giver unikke muligheder for ethvert menneske for at starte sin egen forretning uden at investere en formue
  • VIVASAN er en virksomhed med fremtid

     

Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.

Vivasan success

 

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS