Vivasan success

Paradoksalt nok, men firmaet VIVASAN fik den største vækst og success i flere lande under krisetid.

Vivasan success: da virksomheder blev lukket, arbejdspladser skåret ned, valutakurser svingede og masser af desperate mennesker så bekymrede på fremtiden, trivedes Vivasan og spredtes i flere lande.

Vivasan blev kåret som en af de mest succesfulde virksomheder i Rusland i krisetider, og står stadig på ranglisten for nogle af de mest succesfulde virksomheder.

Et andet eksempel er Vivasan på Cypern, hvor Vivasan fortsætter succes’en trods elendige finansielle krisevilkår, hvor bankene lukkede og valutaproblemer ruinerede flere virksomheder.

Finanskrisen er den bedste styrketest

Krisen har betydet, at flere mister deres faste jobs, flere får nej til lån i banken. Konceptet Vivasan giver unikke muligheder for almindelige mennesker til at iværksætte deres forretning uden at investere en formue. Vivasan giver mennesker håb og styrke og succes.

I flere lande blev Vivasan belønnet, som en af de bedste arbejdsgivere. For eksempel har Vivasan i Estland i løbet af sin 10-årige eksistens fem gange modtaget statens pris for antallet af nystartede virksomheder (i form af ApS).

Vivasan success

Mens mange klager under kriser, fortsætter Vivasan sin positive udvikling og success.

I løbet af kun 17 år er Vivasan repræsenteret i mere end 30 lande, som Rusland, England, Italia, Bulgaria, Columbia m.m.

I Danmark startede Vivasan I 2011. I dag Vivasan.Dk er en en succesfuld forretning som præsenterer  VIVASAN i Danmark : www.vivasan.dk

Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.

Vivasan success

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS