Arganolie – ungdoms olie

Vil du se 10 år yngre ud? Så er det arganolie, du har brug for

Er kendt for sine anti aging egenskaber. Marokkanske kvinder har brugt Arganolie i århundreder til at beskytte og pleje deres hud, hår og negle fra de barske forhold, de lever under.”Vil du se 10 år yngre ud? Så er det ungdomsolie, du har brug for ” det plejer marokkanske kvinder at sige, som har fundet hemmelighed til deres glatte hud ved regelmæssig brug af arganolie.

Lokalbefolkningen i Marokko kalder argantræet for ”livets træ” og arganolie for ungdomsolie.

Arganolie – ungdomsolie: anti-aging egenskaber
Hemmeligheden bag arganoliens ”ungdoms” -virkning, som var observeret gennem generationer af marokkanske kvinder, er blevet forklaret videnskabeligt i de seneste år.

  •  Arganolie er rig på essentielle fedtsyrer, især linolsyre. Takket været højt indhold af essentielle fedtsyrer, minimere arganolie hudproblemer, som opstår med alderen, som dehydrering og tab af hudens elasticitet.
  • Arganolie er meget rig på vitamin E (2-3 gange mere end olivenolie), som er en stærk antioxidant, regenerer og fornyer huden.Arganolie – ungdoms olie
  • Arganolie indeholder sterolins, som forbedrer hudens stofskifte, reducerer inflammation og fremmer fremragende fastholdelse af fugt i huden.
  • De aktive stoffer kaldet triterpenoider, der findes i arganolie, har fantastisk gode hudbeskyttende egenskaber, såsom anti-inflammatoriske, solbeskyttende og desinficerende egenskaber. Ferulic syre forhindrer solskader
  • Arganolie har gode hudblødgørende egenskaber takket været saponiner og har dybdegående virkning. Desuden fedter olien ikke, fordi den adsorberes hurtigt.
  • Arganolie er rig på carotenoider- stærke antioxidanter, som neutraliserer frie radikaler og hæmmer aldringsprocesser.

-Arganolie indeholder meget sjældne plantesteroler, som schottenol og spinasterol (findes sjældent i vegetabilske olier). Disse stoffer forbedrer huden cellestofskifte og reducerer inflammation. Disse er kendt for deres kolesterol-sænkende og kræftforebyggende effekt.

Arganolie – antioxidanter

Arganolie indeholder polyfenoler (en gruppe af antioxidanter) der er kendt for forebyggelse af allergi og hud-aldringsprocesser, og som styrker immunforsvaret.

Disse vigtige antioxidanter er i stand at reparere DNA-skader, som er forårsaget af rygning og forurening.

Desuden har arganolie meget lang holdbarhed (det er et fakt, at marokkanske kvinder fremstiller arganolie til familiebehov, som holder i 20 år, uåbnet).

Det er ikke underligt, at Arganolie har stigende popularitet, som et “mirakel ingrediens” i de vestlige skønhedsprodukter og tit kaldes som ungdomsolie.

 

Arganolie – ungdoms olie: Vivasan har i samarbejde med de førende Schweiziske laboratorier udviklet en enestående serie af produkter baseret på olie fra kerner fra arganatræet (Arganaia spinosa) fra den sydlige del af Marokko. Råvarerne leveres direkte fra Marokko til Schweiz. Råvarerne er tildelt EU bio-certifikat for den høje kvalitet.

Argan comeceuticals

 

Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.
Blogger, uddannet MBiochem, MBA