Bio-Cellulose masker: Ny generation af hudplejeprodukter

Bio-Cellulose masker: Ny generation af hudplejeprodukter

Bio-cellulose masker AMBIANCE er et avanceret hudplejeprodukt, der kombinerer antiaging behandling med serum, komfort og aromaterapi. Bio-cellulose masker er en af de mest populære tendenser indenfor kosmetik og hudpleje.

For nyligt er en masse research blevet gennemført for at forbedre effektiviteten og komforten ved anvendelse af ansigtsmasker.

Vivasan er en af de førende virksomheder indenfor kosmeceutiske produkter, og har indført et bio-cellulose brand – AMBIANCE – til anti-rynke, nærende og fugtgivende hudbehandling.

I modsætning til mange andre masker, så er Vivasans ansigtsmasker fremstillet af ultrafin, naturlig bio-cellulose, som har flere fordele sammenlignet med de konventionelle ikke-vævede fibermasker og papirfiber masker.

Bio-cellulose masker AMBIANCE fra Vivasan, er beriget med en unik kombination af medicinske urter og æteriske olier.

Bio-cellulose masker Ambiance: beroliger, fugter og nærer huden med nyttige ingredienser i form af planteekstrakter, som trænger dybt ind i huden i løbet af anvendelsen af masken. Desuden er brugen af masken AMBIANCE en behagelig aromatisk oplevelse.

bio-cellulose masker

Mange forbrugere har erkendt de gavnlige virkninger af bio-cellulose masker, og efterspørgslen efter ansigtsmasker er stigende.

Hvad er bio-cellulose?

Bio-cellulose er naturlige, superfine fibre fremstillet ved en bioteknologisk proces, det vil sige fermentering af kokosmælk med bakterier.

Bio-cellulose fibre har en diameter på kun 20 nanometer. Det er 1000 gange tyndere end et menneskehår og 500 gange finere end almindelig plante-cellulose.

Fordele med bio-cellulose

Bio-cellulose har flere egenskaber, som med fordel kan anvendes til avanceret hudpleje:

 • Bio-cellulose er yderst hydrofil: Den absorberende effekt er 10 gange større i forhold til almindelig papirmasse, og har kapacitet til at absorbere op til 100 gange dets tørvægt
 • Bio-cellulose kan både optage og afgive fugt
 • Bio-cellulose er et naturlig materiale, sikkert og uden toksiner
 • Bio-cellulosefibre er tæt forbundne – derfor er bio-cellulose et utroligt stærkt og elastisk materiale
 • Bio-cellulose har en behagelig, kølende tekstur

Bio-cellulose masken AMBIANCE fra Vivasan

På grund af de ovennævnte egenskaber, så har bio-cellulose ansigtsmasker flere fordele i forhold til traditionelle masker.

 • Bio-cellulose masken AMBIANCE fra Vivasan har en langt højere grad af hydratisering end konventionelle masker. Bio-cellulose masken ambiance fugter huden umiddelbart og udtørrer ikke under anvendelse.
 • Bio-cellulose masken AMBIANCE har en fremragende vedhæftning og passer perfekt på ansigtet på grund af de ultrafine fibre, og langt bedre end traditionelle masker, som ofte er for tykke, og ikke passer så godt til ansigtets kurver.
 • Bio-cellulose masken AMBIANCE er mere effektiv end traditionelle masker. Jo bedre påhæftning af masken på ansigtet des bedre og mere effektiv barriere fremkommer der mellem huden og luften. Som følge af den øgede påhæftning trænger de aktive bestanddele og planteprodukter dybere ind i huden end konventionelle masker.
 • Bio-cellulose masken AMBIANCE er beriget med fabelagtige kombinationer af aromatiske planteekstrakter, hvilket giver en hudpleje fornemmelse, der kan sammenlignes med oplevelsen af en spa behandling. Masken giver en avanceret anti-aging behandling: hydrering af huden, nærende, og reducerer fine linjer og rynker.
 • Bio-cellulose masken AMBIANCE fra Vivasan har en dejlig og frisk kølende effekt.
 • Det er let at bruge bio-cellulose masken AMBIANCE. Den er nem at anvende, ikke klæbrig og åndbar.
 • Bio-cellulose masken AMBIANCE kommer i en holdbar indpakning, er rejse-venlig og kan anvendes til alle hudtyper.
 • Aroma design af Michael Förster
 • Maskerne er selvfølgelig fri for ethvert kemisk og syntetisk stof, konserveringstoffer og parabener og er klinisk testet.

Bio-cellulose maske AMBIANCE Vivasan fra Schweiz – fugtende, beroligende, nærende, anti-aging,  aromaterapeutisk.

Bio- cellulose masker Ambiance giver dig oplevelsen af en professionel ansigtsbehandling derhjemme.

Af Natalia Burmistrova Jørgensen

Cosmeceuticals, bio-cellulose masker fra Schweiz

 

 

Vivasan vælvere produkter fra Schweiz af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet. 

 Referencer:
www.fda.gov/ohrms/dockets/dockets/95s0316/95s-0316-rpt0275-04-Udell-vol211.pdf. Accessed November 15, 2010
Potts RO, Buras EM, Chrisman DA Jr. Changes with age in the moisture content of human skin. J Invest Dermatol. 1984 Jan;82(1):97-100
Proksch E, Brandner JM, Jensen JM. The skin: an indispensable barrier. Exp Dermatol. 2008 Dec;17(12):1063-72
Zettersten EM, Ghadially R, Feingold KR, Crumrine D, Elias PM. Optimal ratios of topical stratum corneum lipids improve barrier recovery in chronologically aged skin. J Am Acad Dermatol. 1997 Sep;37(3 Pt 1):403-8.
”Smuk og sund sammen med VIVASAN”, af VIVASAN, ophavsret 2010
Blogger, uddannet MBiochem, MBA