Gold 24K – til dig som er guld værd

Innovativ udvikling af schweiziske forskere – indeholder guldpartikler der, opløst i cremeformlen, har en kraftfuld virkning på huden. Guldet er 99 % colloidal guld, hvilket betyder, at det er flydende og i homøopatisk form.

Innovativ udvikling af schweiziske forskere – indeholder guldpartikler der, opløst i cremeformlen, har en kraftfuld virkning på huden. Guldet er 99 % colloidal guld, hvilket betyder, at det er flydende og i homøopatisk form.

Den nye formel for anti-aging cremer Gold24 er en komplet Anti-Aging hudpleje: genopretter strømmen til epidermale celler, styrker, strammer, fugter og nærer, udglatter tegn på aldring.

Gennem historien har guld været anerkendt for sin luksuriøse og forskønnene egenskaber.

Man mener, at guld til antiagingbehandling kan spores 5000 år tilbage til det gamle Egypten.
Der er formodninger om, at Cleopatra sov med en maske af guld hver nat for at forbedre smidigheden af hendes ansigts hud og for bevare dens naturlige styrke.
I gammel kinesisk medicin var guld en nøgle til ungdommen, og kejserlige masserede ansigtet med ruller af guld hver dag.

Ansigtsbehandlinger med guld blev også brugt i gammel indisk kultur, hvor guld var implanteret i huden for at give en glat hud og for at reducere rynker.
I det gamle Rom brugte krigere plaster med et tyndt guldlag på deres fødder for at fremskynde heling af kampsår.

Kolloidt guld, også kendt i nutiden som “nano-guld”, er en suspension af mikro-små partikler af guld i en væske, usynlig for det blotte øje.

De mirakuløse egenskaber af den ”gyldne væske” var meget omtalt i de gamle dage og kaldt “Elixir of Life.” Man troede fra gamle dage, at gylden “Elixir of Life” havde en særlig virkning på huden: forbedre og styrker, giver elasticitet og friskhed og øger regenerering.

Så hvad gør guld, så specielt?
 Guld er kendt for at have antioxiderende egenskaber og for at fremskynde helingsprocessen.
– Guld er et ”neutralt” metal, og opfattes som allergivenlig, og det kan ikke skade selv den mest sensitive hud.
– Takket være den meget lille molekylestørrelse af guld nano-partikler, kan de trænge let og dybt ind i huden
– Et af de vigtigste egenskaber af kolloidt guld er, at det kan accelerer kemiske processer.

God fornøjelse,

 

Vivasan vælvere produkter fra Schweiz af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.

Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet. 

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS