Migliorin hårtab produkterne fra Vivasan er et effektivt naturmiddel

Migliorin hårtab produkterne fra Vivasan er effektive, plantebaserede midler

Migliorin hårtab produkter som virker:
Synes du, at du er blevet for tyndhåret eller mister du meget hår? Så ingen panik, da der findes en meget enkel og naturlig løsning på problemet, gennemprøvet af VIVASAN-kunder i mere end 30 lande. Millioner Vivasan-kunder kan ikke tage fejl.

Så det er værd at prøve Migliorin produkter mod hårtab, udviklet af schweiziske forskere for Vivasan, da der ingen tvivl er, at det virker.


Statistik – nogle få tal til info:

Vi har op til 120.000 hår på hovedet.
Vi taber hår dagligt og gendanner mellem 50 – 100 hår om dagen. Dvs. det samme antal hår som tabes, kommer frem igen.
Det tager ca. 2 – 6 år at udskifte alle hårene på hovedet.
Begynder håret at vokse langsommere eller man taber flere hår, end man gendanner, bliver håret tyndere, og der udvikles hårtab.

Årsager til hårtab

Årsager til hårtab er flere forskellige. Det kan være stress, overdreven brug af hårfarve med kemiske farvestoffer, ubalanceret kost, bivirkninger fra medicin, alder, graviditet, m.m.

Migliorin hårtab produkter – den naturlig løsning mod hårtab
Vivasan.dk præsenterer en serie af produkter af mærket Migliorin, baseret på planteekstrakter og vitaminer, en helt naturlig løsning mod hårtab. Migliorin-produkterne er absolut sikre, da de er baseret udelukkende på baggrund af medicinske urter og planter med terapeutiske egenskaber og vitaminer.
Migliorin hårtab produkter er helt fri for hormoner, og indeholder ikke hverken kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Migliorin produkterne er fremstillet i Schweiz efter europæiske farmaceutiske krav, og er godkendt som et effektivt naturmiddel mod hårtab.


Migliorin formula:

  • Hirseekstrakt – rig på siliciumforbindelser
  • Vitamin B5 (pantothensyre) – Der bidrager til normal energiomsætning
  • Cystin – den vigtigste byggesten i proteinet keratin.
  • Biotin –  Der bidrager til at bevare et normalt hår.
  • Mineraler (fosfor, magnesium, flour, mangan og silicium) som spiller en central rolle i opretholdelse af de metaboliske processer i hudenSwiss Quality Vivasan
  • Planteekstrakter – beroligende virkning, mindsker betændelse i hovedbunden

 

Migliorin produkternes virkning:

  • Giver optimal næring til hårsække
  • Stimulerer hårvækst på en naturlig måde
  • Standser hårtabet
  • Egner sig til både mænd og kvinder

Migliorin hårtab-serien inkluderer:

Migliorin hårtab produkter som virker

Migliorin Shampoo
Kan anvendes til regelmæssig hårvask. Shampoo’en er meget mild og med en behagelig duft af medicinske urter. Ved regelmæssig brug bliver håret mere glansfuldt og vitalt.

Migliorin Spray til fedtet hår og til normal/tørt hår til regelmæssig pleje af håret.
Sprayen kan sprøjtes på tørt og vådt hår. Sprøjt tæt på hårbunden. Skal ikke skyldes ud bagefter. Sprayen kan bruges flere gange om ugen. Giver mere glans til dit hår, det bliver nemmere at rede håret ud.

Migliorin Ampuller til intensiv kur til dem med stort hårtab.
Migliorin ampuller anvendes på rent hår to gange om ugen i mindst en måned. Hæld kapslens indhold i håndfladen og massér godt ned i hovedbunden med cirklende bevægelser. Det anbefales at gennemføre kuren 1-2 gange om året, om foråret og om efteråret. Mellem kurerne skal håret vaskes med Migliorin shampoo og sprayes med spray 1 -2 gange om ugen.

Virkning over tid
Det er meget individuelt, hvornår man kan opnår effekt. De fleste mennesker kan få synlige resultater allerede efter 1½ – 2 måneder. Det anbefales at gennemføre kurerne 1 – 2 gange om året for at vedligeholde resultatet.

Oplev Migliorin-produkter selv og mærk forskellen.

Jeg er en af de mange tilfredse kunder, som er meget begejstret med effekten af Migliorin.
Allerede efter to måneder fik jeg stoppet hårtab, desuden fik jeg øget væksten af nye hår.

Go’ fornøjelse med Migliorin hårtab produkter.

 Hilsen, Peter Jørgensen
 
Vivasan i Danmark tilbyder produkter fra Schweiz indenfor Sundhed, Skønhed og Velvære: Kvalitetsprodukter til personlig pleje, kropspleje, hårpleje, ansigtspleje, kosmetik, makeup, æteriske olier, dufte og mere til.
Vivasan vælvere produkter af høj kvalitet og baseret på ekstrakter fra urter og planter. Økologiske råvarer – Uden genmodificerede planter – Uden parabener – Dermatologisk testet – Ikke testet på dyr.
Kvalificeret fremstilling af produkter efter GMP og ISO standarder, produkter som virker og er sunde for din krop. Vivasan stiller høje krav til råvarer, produktion og slutprodukt for at sikrer den højeste kvalitet.

Migliorin hårtab produkter

 

Ejer af virksomheden Vivasan.dk ApS