Skægolie – derfor bør du overveje at bruge det

Skægolie kan gøre underværker for enhver behåret mand – uanset længde, stil eller teksturen af det skæg, man har.

Hygiejne, sundhed og fugtigheden er tre nøgleord i en god skægolie, og disse faktorer kan medvirke i, at brugen af skægolie bliver meget undervurderet og måske endda uundværligt, hvis du har skæg. Idet du starter med at bruge skægolie, vil dit ansigtshår blive langt mere smidigt, mere duftende og betydeligt lettere at style. Din hud vil mærke forskellen, og enhver skæl vil blive elimineret af skægolien, som i sidste ende forhåbentlig vil gøre dig mere selvsikker på dit look.

Hvad er skægolie?

Skægolie er i virkeligheden en formuleret olie, der er designet til at blive anvendt på skægget, dine skægstubbe eller andre former for ansigtshår. Det skal hjælpe med at holde ansigtshåret blødt, hydreret og sundt. Tænk på det som en slags conditioner til dit ansigtshår. Til gengæld bruger du skægolie på en mere diversificeret måde sammenlignet med shampoo eller conditioner. Dit ansigtshår er nemlig langt mere groft end det hår på hovedet, hvorfor skægget kræver en anelse mere vedligeholdelse og hydrering. Når det kommer til at skulle investere i sin egen skægolie, er der en række variabler, du bør overveje. Overvej først og fremmest dit budget, dernæst din smag i forhold til duft, og så bør din stil også tages i betragtning.

Skal skægget være langt for at man kan anvende skægolie?

Nej. I teorien kan du bruge skægolie på enhver type skæg og hermed også længden af skægget. Hvis du til gengæld er på udkig efter at gro dit skæg større, bør du rent faktisk overveje at anvende skægserum. Det er i høj grad et mere effektivt produkt til det henseende.

Hvorfor bør man anvende skægolie?

Prøv at mærk efter i dit skæg lige nu (hvis du har noget). Føles det groft, ujævnt eller spidst? Dette er typisk resultatet af ujævnt ansigtshår. Eftersom at skægget er tykkere end håret på hovedet, er du nødt til at pleje skægget – i hvert fald hvis du ønsker, at det skal se lækkert ud, og hvis det ikke skaber irritation. Således at du er nødsaget til at barbere det hele af til sidst. Derudover kan skægolie bare skabe en naturlig sundhed i skægget, lige så vel som at det dufter fantastisk.

Hvilken skægolie bør man anvende?

Der findes mange skægolier på markedet, og i virkeligheden bør du vælge den, der passer bedst til dit behov. Går du op i duften, komforten, en meget høj kvalitet, eller kan du nøjes med mindre og billigere? Det er noget, du bør gøre op med dig selv, inden du vælger en skægolie. En skægolie der har det bedste fra alle verdener, er REDKENs Brews Beard And Skin Oil. Det er en olie, der plejer og fugter huden under skægget. Ydermere, er den blødgørende, og den får dit skæg til at se sundt, blankt og velplejet ud. Den er utrolig nem at anvende, hvor det blot kræver et par dråber af olien ind i skægget. Herfra skal det blot fordeles jævnt ud i dit skæg. Det er helt op til dig, hvor ofte du ønsker at bruge skægolien. Men mange mænd elsker at bruge det som en del af morgenrutinen. Særligt også fordi at skægolier af høj kvalitet ofte også er lige så god for huden, som den er det for skægget. Og på den måde kan man i virkeligheden skære et led over, således at man ikke behøver at bruge ansigtscreme i samme grad.

REDKENS Brews Beard And Skin Oil bliver faktisk rost og anmeldt som den bedste skægolie af det københavnske frisør- og barberkoncept RODEO. Se mere her. Olien er skabt på baggrund af 99% naturlig oprindelse, herunder avocadoolie, olivenolie og mynteolie. På den måde er både dit hår og din hud sikret de bedste ingredienser.

Vi håber, at vores guide til skægolie har kunne give dig et bedre indblik i, hvorfor du bør overveje at anvende det, og hvilken du potentielt set bør anvende.