Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra første- og tredjeparter:

Cookiedeklarationen er opdateret den 22-03-2018

Nødvendig (4)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
csrftoken instagram.com Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb 1 år
PHPSESSID vivasan.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session
wc_cart_hash_# vivasan.dk Uklassificeret Session
wc_fragments_# vivasan.dk Uklassificeret Session
Præferencer (1)
Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
wfvt_# vivasan.dk Husker brugerens indsendte data, når der indsendes en kommentar til et blog-indlæg. Formålet er at forud fylde formular-felter ved efterfølgende kommentarer for at spare brugeren tid. Session
Statistik (1)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
_at.hist.# vivasan.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis til at gemme brugerens historik ved brug af AddThis delingsfunktion Persistent
Marketing (17)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
__atuvc vivasan.dk Opdaterer tæller på en hjemmesides sociale delingsfunktioner 13 mdr
__atuvs vivasan.dk Sørger for at brugeren ser den opdaterede tæller, hvis de deler en side med den social delings-tjeneste AddThis. Session
_at.cww vivasan.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent
at-lojson-cache-# vivasan.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent
at-rand vivasan.dk Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis Persistent
bt2 addthis.com Anvendes af den sociale delingstjeneste AddThis til at registrere hvilke dele af webstedet, der er blevet besøgt, for at anbefale andre dele af webstedet 255 dage
di2 addthis.com Uklassificeret 1 år
impression.php/# facebook.com Anvendes af Facebook til at registrere visninger af sider med Facebook login-knappen. Session
loc addthis.com Geolocation, bruges til at hjælpe udgivere med at vurdere hvor brugere, der deler information med andre, geografisk er placeret (statsniveau) 13 mdr
rur instagram.com Uklassificeret Session
uid addthis.com Laver et unikt maskine-genereret user ID. AddThis, der ejes af Clearspring Technologies, anvender user ID’et til at gøre det muligt for brugeren at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at levere detaljeret statistik til forskellige udbydere. 1 år
urlgen instagram.com Uklassificeret Session
uvc addthis.com Registrerer hvor ofte den sociale delingstjeneste AddThis møder samme bruger. 13 mdr
vc addthis.com Anvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis 1 år
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 8 mdr
xtc addthis.com Registrerer brugerens delinger af indhold via sociale tjenester. 13 mdr
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session
Uklassificeret (11)
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
__atrfs vivasan.dk Uklassificeret Session
_sp_id.415e vivasan.dk Uklassificeret 2 år
_sp_ses.415e vivasan.dk Uklassificeret Session
_wpss_h_ vivasan.dk Uklassificeret Session
_wpss_p_ vivasan.dk Uklassificeret Session
cookie_notice_accepted vivasan.dk Uklassificeret 29 dage
i p.yotpo.com Uklassificeret Session
JCS_INENREF vivasan.dk Uklassificeret Session
JCS_INENTIM vivasan.dk Uklassificeret Session
pixel yotpo.com Uklassificeret 1 år
wordfence_verifiedHuma vivasan.dk Uklassificeret Session


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne kan evt. anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: https://vivasan.dk/kontakt . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Vivasan.dk ApS
Ørnegårdsvej 8
8270 Højbjerg
Telefon 30534938

Har du spørgsmål, så kontakt os:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked