Teatræolie med kanuka og manuka VIVASAN

Teatræolie med kanuka og manuka VIVASAN – “Apotek i en flaske”

Teatræolie er blevet ret kendt og populær i de seneste årtier. I dag bruges olie fra tea træ som et universelt middel over hele verden, og populariteten vokser fra dag til dag. Olien kaldes ofte for “førstehjælper” og “Apotek i en flaske”.

Anvendelsesområdet er enormt, og dens effektivitet er bevist gennem bred international videnskabelig forskning. Olie fra tea træ er blevet en af de vigtigste æteriske olier. Teatræ æterisk olie (krydret, kraftig og ligner eukalyptus duft) er yderst effektiv

Olie fra tea træ indeholder mere end 100 medicinske stoffer, der hver for sig ikke er aktive. Det er den synergetiske kombination af stoffer, som gør teatræolie absolut unik.

Den vigtigste medicinske bestanddel i teatræolie er terpinen-4-ol, som, for at olien skal være en effektiv kvalitetsolie, ikke må være mindre end 40 % af den totale masse. En anden vigtig bestanddel i olien er cineol, et stof der irriterer huden. En kvalitetsolie kan ikke have mere end 5 % cineol.

Teatræolie med kanuka og manuka VIVASAN

VIVASAN har i samarbejde med førende schweiziske laboratorier udviklet et unikt produkt – Teatræolie med kanuka og manuka VIVASAN.
Teatræolie VIVASAN er lavet af de bedste arter af Teatræ (Melaleuca alternifoilia), uden iblanding af billigere og mindre effektive arter (Melaleuca linarifolia og Melaleuca dissitiflora).
På samme tid er oliens virkning og effektivitet forstærket ved en kombination af olie fra tea træ (Melaleuca alternifolia) med andre olier: Manuka (leptospermum scoparium) og Kanuka (Kunzea ericoides).

 Teatræolie indhold VIVASAN Teatræolie De fleste Teatræolier på markedet
Cineol 2,5 % – 3,5 % 6,0 % – 15 %
Terpinen >45 % 30 % – 36 %

 

Det er også vigtigt at bemærke, at VIVASAN Teatræolie passerer gennem en tredobbelt behandlingsproces: en normal dobbeltproces i Australien, og den endelige proces i laboratorier i Schweiz.

Teatræolie med kanuka og manuka VIVASAN matcher høje kvalitetskrav angående cineol og terpinen indholdet. Et lavt indhold af cineol mindsker væsentligt hudirritation, og et højt indhold af terpinen garanterer effektiviteten af Teatræolien samt andre produkter fra VIVASAN baseret på Teatræolie med kanuka og manuka.  Desuden giver en kombination af teatræolie med kanuka og manuka en mere behagelig duft end ren Manukaolie (Melaleuca ericafolia).

Virkning og anvendelse

Effekten af VIVASAN Teatræolie med manuka og kanuka svarer til antibiotika med et bredt spektrum, og er et effektivt antiviral- og svampedræbende middel. Det har også en anti-inflammatorisk, analgetisk og anti-allergisk effekt, og er god imod stafylokokker og streptokokker.

Teatræolie med Manuka og Kanuka anvendes hovedsageligt til alle typer infektioner, fordi det renser og desinficerer sår, og kan bruges på huden mod svampesygdomme, fjerner vorter og lindrer herpes-sår samt modvirker irritation forårsaget af insektstik.

Olien trænger dybt ned i underhuden, og har en dybgående virkning på huden, udtørrer ikke huden og forårsager ikke irritation. Olien forbedrer immunitet og formindsker risiko for at få forkølelse, influenza og andre infektionssygdomme. Olien kan også bruges, hvis man har arthritis, mod hårtab, som desinficerende middel, m.m.

Olie fra tea træ kan, lige som de fleste stoffer, forårsage allergi hos enkelte mennesker. Dog er den i det hele meget gavnlig – der forekommer ret sjældne tilfælde af allergisk reaktion.

Bemærk venligst, at olien er ret stærk og koncentreret, derfor bruges olien kun i meget små mængder, og kan ikke anbefales til små børn og til mennesker med meget sart hud.

 

 

Produkter med olien fra tea træ 

 

 

 

Æteriske olier fra VIVASAN produceres af Elixan Aromatica GmbH i Schweiz.
Høj kvalitet af økologiske råvarer, sammen med moderne produktionsmetoder og streng kvalitetskontrol af slutprodukt er garanti for den reneste kvalitet af VIVASAN æteriske olier.
Kvalitetskontrol:
– Produktion ifølge GMP (Good Manufacturing Practice) og PIC (Pharmaceutical Inspection Convention)
– SQTS (Swiss Quality Testing)
– Ifølge Cosmetics Directive 76/768/EEC
Æterisk olie fra VIVASAN fremstilles til personlig og professionel brug indenfor homøopati og aromaterapi.
VIVASAN æteriske olier sælges med 10 ml dråbeflasker med dråbepipet af standard størrelse, som garanterer nøjagtig dosering.
Blogger, uddannet MBiochem, MBA