Ylang-ylang olie kvalitet ekstra fra Vivasan Schweiz

Hej, jeg har et sørgsmål om Ylang-ylang olie kvalitet. Jeg er meget fascineret af duften af ylang-ylang olie Vivasan. Duften er mere fyldig og kompleks, end ylangolier fra andre producenter. Jeg plejede at købe økologisk ylang-ylangolie hos med24 og ylang blomst duftolie. Kan I fortælle, hvorfor duftene på olierne er så forskellige?

Tak for dit spørgsmål.
Alle Vivasan olier er fremstillede med farmaceutisk kvalitet, som garanterer en høj kvalitet af olier. Høj kvalitet af økologiske råvarer, sammen med moderne produktionsmetoder og streng kvalitetskontrol af slutprodukt af VIVASAN æteriske olier er godkendt af Swiss Medic Swiss Agency for Therapeutic products Swiss Medic

Olien fremstilles af frisk plukkede blomster. Træet vokser i tropiske lande, og blomstre hele året. Dog, til kvalitetsolie indsamles blomster kun i april-juni – efter regntiden og meget tidligt om morgenen. Blomsterne skal destilleres straks.

Ylang-ylang olie kvalitet har ikke noget med økologi eller brand at gøre.

Æteriske olie fremstilles ved dampdestillation. Den bedste og fineste olie (og dyreste) – af ekstra god kvalitet – får man efter én times destillation – kvalitet ekstra.

Det er ylang-ylangolie af ekstra god kvalitet, som du købte hos Vivasan. Ylang-ylangolie af ekstra god kvalitet anvendes i professionel aromaterapi og til fremstilling at dyre kvalitetsparfumer.

Efter yderligere destillation får man den billigere ylang-ylangolie af en mindre god kvalitet:
De fleste producenter plejer at destillere blomster i op til 22 timer for at “presse den sidste dråbe ud af citronen”, og får forskellige kvaliteter. I jo længere tid man destillerer, desto billigere bliver olien:

Efter 3 timers destillation får man den bedste kvalitet, efter 4 timer: kvalitet af 1. grad, efter 6 timer: kvalitet af 2. grad, efter 16 timer: kvalitet af 3. grad.

Desuden forfalskes eller fortyndes ylang-ylangolien meget ofte med andre, billigere olier og ingredienser, som vanillin, geraniol, methyl-benzoat, m. fl.

Lav kvalitetsolier og forfalskede olier sælges til lavere priser under forskellige navne og betegnelse, som økologisk olie, ylang-ylangolie, nogen gange som caragangaolie eller ylang duftolie.

Når du skriver, at duften af ylang-ylangolie Vivasan er mere fyldig og kompleks end ylangolier fra andre producenter, skyldes det, at Vivasan olier har den fineste kvalitet.

Af Natalia Burmistrova Jørgensen

 


Vivasan kvalitet

 

 

 

 

Æteriske olier fra VIVASAN produceres af Elixan Aromatica GmbH i Schweiz.
Høj kvalitet af økologiske råvarer, sammen med moderne produktionsmetoder og streng kvalitetskontrol af slutprodukt er garanti for den reneste kvalitet af VIVASAN æteriske olier.
Kvalitetskontrol:
– Produktion ifølge GMP (Good Manufacturing Practice) og PIC (Pharmaceutical Inspection Convention)
– SQTS (Swiss Quality Testing)
– Ifølge Cosmetics Directive 76/768/EEC
Æterisk olie fra VIVASAN fremstilles til personlig og professionel brug indenfor homøopati og aromaterapi.
VIVASAN æteriske olier sælges med 10 ml dråbeflasker med dråbepipet af standard størrelse, som garanterer nøjagtig dosering.

 

Blogger, uddannet MBiochem, MBA