MK olie

MK olier og aronia safter er skabt til at du kan få smuk og lækker ud. Selve olierne er koldpressede olier med antioxidantpakkede frugter fra hele verden. Du kan bruge denne olie dagligt og kan drikkes lige før morgenmaden. MK Olier er økologisk verificerede og har ingen tilsætningsstoffer. Alle olierne findes i forskellige udgaver som henvender sig til specifikke målgrupper herunder mænd, kvinder, gravide, ammende og børn. Du kender forskel på dem ved at kigge efter bokstaverne M for mænd, W for kvinder og O for både gravide, ammende og børn.

Sådan virker MK olie til mænd

MK olie til mænd er en unik blanding af mandelgræskarolie som vil øge din daglige velfærd, rense din krop indefra og restituere din teint og din biodynamiske kraft. Mange siger, at du vil kunne mærke en stigning i din maskulinitet og føle dig mere mand i din hverdag. Der findes to forskellige mk olier til mænd hvor den ene er en MK Olie M og den anden en Aronia N. Forskellen er, at MK Olie er mandelgræskarolie og Aronia N er en koncentreret Aroniajuice som har højt koncentrat af antioxidanter. Det kan anbefales at tage begge to og indtage et dagligt shot som indeholder to spsk MK olie og 2 spsk Aronia olie.

MK olier til kvinder

Er du en kvinde og vil have ekstra velvære i din hverdag skal du begynde at indtage mk olier hver morgen. Det er den absolut bedste olie til hud og kropspleje for kvinder. MK Organic Pure Oil W er beregnet til kvinden der går op i skønhed og velvære og er en blanding af olier der gør at du føler og ser yngre ud. Det fugtgør og fornyer din glød ved plantebaserede olier. Udover at gøre, at du føler dig yngre vil du også føle dig mere afbalanceret og beroliget. Du skal helt sikkert tilføje denne olie til din daglige rutine hvis du ønsker velvære. Det anbefales at du tager et dagligt shot af begge ligesom mænd.

Andre erfaringer med mk olie

Udover det vi allerede har nævnt med øget velvære, rolighed og maskulinitet vil du også have mulighed for at opleve et vægttab med mk olier. Det er fordi, at det vil øge din forbrænding, og samtidig gøre dig lidt mere mæt hvis du indtager det inden morgenmaden.

Hvorfor drikke mk olie?

MK olier har mange fedtsyrer som er med til at opretholde din hormonbalance. Uden esentielle olier kan kroppen ikke producere hormonolier og opretholde denne balance. Derudover et dit immunforsvar afhængig af olier for at kunne holde dig rask og sund. Du vil også opleve et vægttab og dit kolesteroltal vil blive bedre.