Tyndt skæg – Få mere skægvækst

Har du problemer med manglende skægvækst eller tyndt skæg er der heldigvis råd at hente. I dag er der både piller du kan tage, operationer du kan foretage og forskellige olier og shampoo du kan smøre i håret. Alle metoderne virker rigtig godt, men spørgsmålet er, hvilke der virker bedst til lige præcis dit hår. På denne side kan du læse om de forskellige muligheder for at få mere skæg og så giver vi vores bud på hvilke vitaminer og mineraler der kan give din skægvækst et boost.

Problemer med tynd skægvækst hos mænd

Det er utrolig mandigt at kunne gro et flot skæg, og derfor er det også et meget udbredt problem hos mænd ikke at kunne få skæg på kinderne eller få skægget på hagen til at gro hurtigere. Du kan hurtigt ligne en hjemløs hvis du ikke få skæg på kinderne og der vil være store plamager hvor dit dæk simpelthen ikke vil dække ordentligt. Så vil du opleve, at du får pletter med meget tyndt skæg.

Der er mange gode råd til at få mere skæg, og blandt andet tyder forskning på, at sund og varieret kost giver et mere fyldigt og sundt skæg. Du kan læse mere om de forskellige skæg piller på markedet som indeholder de stoffer som booster det mandlige kønshormon testosteron her på siden. Det er nemlig lige præcis det hormon som får dit skæg til at vokse, og derfor er det vigtigt, at du producerer nok af det.

Få skægget til at gro med skægserum

Der er efterhånden flere virksomheder som har udviklet et serum til at gro skæg hurtigere. Den vil øge skægvækst på kinderne ved at du bruger en dermaroller på kinderne og laver bittesmå huller. Derefter smør du selve serummen ind i huden og det vil trænge ind i huden og booste din skægvækst. 

Det er en god ide at vaske dit ansigt grundigt før denne procedure da du ellers kan få røde mærker og bakterier ind i de små huller. Tag et kig på Neutral Face Wash som vi vil anbefale. Derudover er det v Din skæg vil i løbet af nogle måneder vokse hurtigere end du er vant til og det kan godt gå rigtig stærkt.

skæg vækst
Efter brug af skægvækst serum

Skægvækst kan gøre dig mere mandlig

Øg din skægvækst og øg din mandighed. Sådan er der rigtig mange der tænker, men er det egentlig rigtigt? Vi har inviteret tre mænd i alderen 25-35 som ønsker kraftigere skægvækst til at prøve vores produkter og deres respons var rigtig god. 

To af dem oplevede indenfor 4 uger mere skægvækst end de nogensinde har haft. Den tredje havde i forvejen rigtig god skægvækst men oplevede mere fyldigt skæg efter brug af dermarolleren. 

Afsluttende talte vi lidt om hvor vigtigt skægvækst er for at følge sig mandlig, og alle tre blev enige om, at det gør en klar forskel at have tydelige skægstubbe når du som mand skal fremstå mandlig. De havde alle prøvet vores produkter til skæg som indeholder skægserum, ansigtsrens og en ansigtscreme som går ind og fugter huden og sørger for, at skægserum bliver i huden og inde i de små huller du har lavet med dermarulleren.

Hvor hurtigt vokser skæg?

Skæg vokser mellem 0,3mm til 0,4mm om dagen. Det er op til 14cm om året og afhænger selvfølgelig både af din søvnrytme, din kost og hvor sundt du generelt lever. Du kan opleve at dit skæg vokser hurtigere i periode hvor du har varieret kost og samtidig får massere af søvn. Hvis dit hår vokser meget hurtigt kan det anbefales at købe en skægtrimmer, da dit skæg ellers ikke kan få luft til at vokse.

Hvordan gror man skæg?

At gå et skæg er faktisk noget kroppen selv sørger for. Du kan hjælpe det på vej ved at bruge skægprodukter som skægserum, shampoo til skæg eller lignende produkter. Når skægget allerede er vokset flot er det vigtigt at du plejer det ordentligt. Her vil vi anbefale dig at bruge skægolie som kan købes i Matas og købe en skægkam. Lad også være med at røre dig for meget i skægget, da der hurtigt kan komme bakterier i skægget som vil få det til at lugte, se urent ud og blive fedtet.